Om Birk's El

Birks el har arbejdet med en del varieret og forskellige arbejdsopgaver. Vi har installeret el i skurvogne og på byggepladser de fleste steder på Sjællan Dengang vi havde en VVS afdeling tilbød vi også forskellige former for VVS arbejde, og gør det stadig i mindre omfang.

Idag består Birks El af omkring tre-fem medarbejdere, som har hver deres baggrund. Nogle er uddanede tømrer, andre har været i el faget i mange år, mens andre kommer direkte fra skolebænken. En enkel sørger for papirarbejdet, og en anden står for de praktiske love og regler om byggepladser inden for el.

Det gør at vi også er i stand til at give dig et kvalificeret bud på en el installation.

Logo af Birks El på Viby Sjælland

Vindenergi

De sidste par år, er Birks el begyndt at interessere sig mere og mere for bæredygtig energi. Det gælder både installation af vindmøller, og solcelleanlæg.

Dog skal man altid huske, at ved en sådan installation, er der en del papirarbejde i forhold til at få byggetilladelse. Skulle du have brug for hjælp eller råd, er du velkommen til at skrive til os på mail.Lærlingeplads og arbejde

Kunne du se dig selv arbejde for Birks El? Vi er som udgangspunkt altid åbne for umotiverede ansøgninger som vi behandler løbende. Du kan sende en motiveret ansøgning på maks. en side, samt et CV til henrik@birksel.dk

Vi glæder os til at høre fra dig.