Elektriker Viby Sjælland | Elarbejde | El Installatør

Ring til os på tlf. 

Din el installatør Greve

Søger du en erfaren el installatør i Greve, Solrød eller Karlslunde? Birks El er en erfaren elektriker, der dækker det meste af Sjælland syd for København. Vi har over 25 års erfaring som elektrikere og el installatører, så du er garanteret professionel service og grundig vejledning.

Vi tager os af både små og store opgaver for private og erhverv, ligesom vi også gerne tiltræder som rådgivende el installatører på nybyggerier. Kort sagt dækker vi langt det meste inden for elektrikerfaget, og vi vejleder og installerer også, hvis du ønsker en grønnere energi-profil via solceller.

Fokus på sikkerhed fra din el installatør Greve

Sikkerhed er et must, og vi fraråder, at du selv forsøger dig med mere avancerede el-installationer, hvis du ikke er faglært. Birks EL tiltræder gerne som elektriker i Greve og omegnen deraf. Ligesom vi også løser elektriker-opgaver i Solrød og Karlslunde.

Bor du i en villa med forældede installationer, bør du overveje at få et gennemtjek af en professionel el installatør i Greve, så alt er up-to-date, hvis dit hus eksempelvis skal sælges.

Birks EL har en bred profil inden for elektrikerfaget, og hvis du vælger os som elektriker i Greve, Solrød eller Karlslunde, så kan vi blandt andet hjælpe dig med:

  • Renovation af forældede el-installationer
  • Installation og montering af nyere stikkontakter
  • Renovering samt opsættelse af køkkeninstallationer
  • Rådgivende installatør på nybyggeri (privat og erhverv)
  • Automatisk tænding af lamper
  • Renovation/udskiftning af eltavler/gruppetavler

Herudover støtter Birks EL om et grønnere om mere bæredygtig fremtid. Vil du gerne selv gå ind i kampen for en grønnere verden? Så går vi gerne i dialog om fordelene og mulighederne ved at benytte solenergi som energikilde. Brug os som din autoriserede elektriker i dag!

Din elektriker i Greve m. en grøn fremtid!

Har du brug for en erfaren elektriker i Greve, Solrød eller Karlslunde? Du er altid velkommen til at kontakte Birks El på +45 20 96 77 01 eller ved at skrive til os på kontaktformularen, så vender vi hurtigt tilbage.