Elektriker Viby Sjælland | Elarbejde | El Installatør

Ring til os på tlf. 

Elektriker i Roskilde

Birks El er din elektriker i Roskilde og Lejre. Vi løser små og store opgaver for private og erhverv, herunder installation af el i alle afskygninger samt montering af bæredygtige energikilder i form af solceller.

Birks El er et lokalt familieforetagende med den fleksibilitet, det giver at være et sammentømret team, som er vant til at samarbejde, og som kender nærområdet som vores egen bukselomme. Hvilket gør os til kompetence og erfarne elektrikere på hele Sjælland.

Autoriseret elektriker i Roskilde

Der skal en fagmand til, når du skal have lavet el. Birks El er autoriseret elektriker i Roskilde. Hvilket er din garanti for kvalitetsarbejde, udført efter gældende regler og love. Vores team har 25 års erfaring inden for el-installation og kan rådgive om elarbejde i alle former til både private og erhvervskunder.

Din el installatør ved renovering og nybyggeri

Skal du renovere eller bygge nyt? Lad Birks el installatører stå for el-entreprisen af dit byggeprojekt. Vi både rådgiver om og udfører elarbejde i forbindelse med renovering og nybyggeri for erhverv og private.

Som en autoriseret elektriker i Roskilde og Lejre har vi haft el-entreprisen på en række større og mindre byggeprojekter. Desuden er vi specialister i strømmontering i forbindelse med pavilloner og mandskabsmoduler.

Kontakt os for at høre mere om el-entreprise.

En elektriker i Roskilde der har fokus på grøn energi!

Bæredygtige og miljørigtige energiformer vinder frem i disse år. Hvis du overvejer at installere solceller, kan vores elektrikere og el installatøre bistå med rådgivning og montering.

Står du og skal have repareret en el-installation, udskiftet eltavlen eller lagt helt ny el i forbindelse med renovering eller nybyg? Kontakt vores elektrikere og få et uforpligtende tilbud på opgaven. Ring på telefon +45 20 96 77 01 eller benyt kontaktformularen, så vender vi tilbage til dig med en god pris.