Elektriker Viby Sjælland | Elarbejde | El Installatør

Ring til os på tlf. 

Din el installatør i Køge

Birks El dækker langt det meste af Midtsjælland, hvor vi varetager en række af forskellige opgaver inden for både privat og erhverv. Står du og har brug for en el installatør i Køge, er du altid velkommen til at kontakte os.

Vi kører gerne ude til både større og mindre opgaver, og vi lægger ikke opgaven fra os, førend vi har leveret et veludført og professionelt stykke arbejde. Birks EL har over 25 års erfaring som el installatør i Køge og på resten af Sjælland. På den både vil du altid være sikker på at modtage både den rette service og vejledning.

Din elektriker sørger for godkendt elektronik

Birks EL servicerer alle typer ejendomme som din lokale elektriker. Hvor vi eksempelvis kan renovere el-installationer af ældre dato i både private huse og for større lejlighedskomplekser. Det er altid vigtigt at være up-to-date med elektronikken, hvis der skulle være en løs forbinde eller en tidligere ulovlig opsætning.

Benyt dig altid af faglærte el installatører, når det omhandler installationsopgaver, der kan være risikofyldte, hvis du ikke ved præcist, hvad du foretager dig.

Som din el installatør i Køge og omegnen, favner vi bredt og hører meget gerne fra dig både ved el-installationer og mere gængse elektriker-opgaver. Birks EL kan blandt andet tilbyde sin faglige ekspertise inden for:

  • Renovation af ældre installationer
  • Installation og montering af nye stikkontakter
  • Renovering af/opsættelse af køkkeninstallationer
  • Rådgivende installatør på nybyggeri (privat og erhverv)
  • Automatisk tænding af lamper
  • Renovation/udskiftning af eltavler/gruppetavler

Søger du en elektriker, der kan varetage nogle af ovenstående opgaver, eller noget der minder om?

Du kan altid kontakte Birks EL på +45 20 96 77 01 og fortælle om opgaven.

Din elektriker i Køge m. en grøn fremtid!

Vi er fortalere for løsninger inden for bæredygtig energiforsyning, derfor vejleder vi gerne i mulighederne med solceller, så du også kan deltage i vores fælles kamp for en grønnere tilværelse.

Kontakt din el installatør i Køge nu! Ring til Birks EL på +45 20 96 77 01, så kommer vi ud og kigger på opgaven hurtigst muligt. Står du med en større opgave, kan du både ringe eller skrive på kontaktformularen, så vender vi tilbage med et uforpligtende tilbud.