Elektriker Viby Sjælland | Elarbejde | El Installatør

Ring til os på tlf. 

Professionel el installatør i Ringsted

Har du brug for en el installatør i Ringsted? Så er du landet på den rigtige side. Birks El løser alle gængse el-opgaver for både private og virksomheder.

Vi tager os af små og store opgaver – altid med et professionelt resultat af høj kvalitet. Birks El er en familieejet virksomhed med et godt lokalkendskab og 25 års erfaring som elektriker i Ringsted og omegn.

Autoriseret elektriker i Ringsted

Langt det meste el-arbejde er forbudt at udføre som privatperson, da der kan opstå farlige situationer som stød eller brand. Vælg derfor en autoriseret elektriker til at varetage dine elopgaver – for din sikkerheds skyld. Kontakt Birks El næste gang du har brug for en autoriseret el installatør i Ringsted og omegn.

El installatør i Ringsted – se vores ydelser

Skal du have skiftet eltavle eller HPFI-relæ i bryggerset, installeret nye stikkontakter i køkkenet eller monteret automatisk tænd-sluk-lys i carporten?

Vi udfører en lang række opgaver inden for det el-tekniske område, blandt andet:

  • Renovering af gamle el-installationer
  • Montering af ekstra stikkontakter
  • Nye køkkeninstallationer
  • Ny- og tilbygning af beboelse og industri
  • Automatisk tænding af lamper
  • Udskiftning af eltavler/gruppetavler

Desuden varetager vi el-entreprisen på større projekter inden for renovering og nybyggeri. Kontakt os for at høre nærmere om rådgivning og entreprise i forbindelse med byggeprojekter.

Brug os som din el installatør i Ringsted og omegn!

Flere og flere vælger at supplere den traditionelle elforsyning med grønne løsninger som solceller  Det er godt for både miljøet og pengepungen. Hvis du overvejer en af disse bæredygtig og miljørigtig energiform, kan Birks El installatør i Ringsted bistå med rådgivning og montering.

Bestil din elektriker i Ringsted, nu!

Kontakt os og få en elektriker fra Ringsted forbi dig, du kan ringe til os på +45 20 96 77 01, så kommer vi og løser dine el-opgaver hurtigst muligt.

Hvis du ønsker et uforpligtende tilbud på en opgave, kan du ringe på +45 20 96 77 01 eller benytte kontaktformularen for at indhente en god pris på el-arbejde.